Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix? Netflix haalde een half jaar na de release in Zweden het vierde seizoen van The Restaurant naar zijn streamingdienst. Het vierde seizoen van de Zweedse dramaserie is een special waarin we weer even teruggaan in de tijd. Maar mogen we nog een vijfde seizoen verwachten? Het ziet er helaas niet naar uit dat er nog een seizoen 5 komt van The Restaurant.

Vår tid är

The Restaurant, ook wel bekend onder zijn Zweedse naam Vår tid är, begint net na de Tweede Wereldoorlog. We worden meegenomen naar een van de populairste restaurants in Stockholm: Djurgårdskällaren van de familie Löwander. Zo net na de oorlog is het een moeilijke tijd in Zweden en ook voor het restaurant ziet het er niet goed uit. De familie komt nu opnieuw bij elkaar om de zaak weer op poten te krijgen.

Terug in de tijd

Het verhaal is inmiddels al een stuk verder. Zo werden we in het derde seizoen al meegenomen naar de jaren 1968 tot en met 1971. Voor seizoen 4 gaan we terug in de tijd en wel naar 1951. Nina en Calle zijn beiden hun eigen weg gegaan, maar wat gebeurt er als de twee elkaar opnieuw treffen? Ze zijn allebei met een ander getrouwd, maar die zomer slaat de vonk toch weer even over.

Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix? Alhoewel er geen officiële uitspraken zijn gedaan over het verdere verloop van The Restaurant, lijkt de serie niet meer terug te keren voor nieuwe afleveringen. Dat heeft alles te maken met het feit dat het verhaal verteld lijkt te zijn. Het eerste seizoen nam ons mee naar de periode van 1945 tot 1950. Het tweede seizoen nam ons vervolgens mee naar 1955 tot 1962 en het derde seizoen speelde zich af tussen 1968 tot 1971.

Daarna keerde de serie voor seizoen 4 terug naar de zomer van 1951. Daarmee lijkt het klaar voor The Restaurant. Gelukkig kunnen we op Netflix wel kijken naar andere Zweedse series. Denk ook eens aan The Bridge of Quicksand.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Restaurant seizoen 5 toch op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?