Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Spy seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Spy seizoen 2 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een vervolg van The Spy. De zes afleveringen die nu zijn verschenen lijken ook het eind te betekenen voor de Franse serie.

The Spy

In The Spy is een hoofdrol weggelegd voor Sacha Baron Cohen, vooral bekend geworden van zijn typetje Ali G. Voor The Spy speelt hij de serieuze rol.

Hij kruipt in de huid van de Israëlische spion Eli Cohen. In de jaren 60 ging hij op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad. Daarmee speelde hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Midden-Oosten.

Komt er een The Spy seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Spy seizoen 2 op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van The Spy. de dramaserie werd tenslotte aangekondigd als een miniserie. Met de zes afleveringen die nu zijn verschenen is het dan ook een afgerond verhaal en lijkt er geen vervolg van The Spy meer te komen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Spy seizoen 2 toch op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?