Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Stranger seizoen 2 op Netflix?

Komt The Stranger met een tweede seizoen op Netflix? De spannende thrillerserie verscheen eind januari op de streamingdienst en was het tweede verhaal van Harlan Coben. We kunnen absoluut meer verwachten van Coben, alleen vermoedelijk niet van The Stranger.

Eén geheim zorgt voor domino-effect

Wat als er een mysterieuze dame op een dag opduikt aan de bar en jou een geheim verklapt over je vrouw. Dit geheim gaat aan je knagen, tot je jouw vrouw ermee confronteert. Het geheim blijkt waar te zijn en het is het eerste brokstukje dat voor een compleet domino-effect zal zorgen. Want de vrouw van Adam heeft nog veel meer voor hem verborgen. De mysterieuze vrouw is The Stranger en binnen de kortste keren krijgt ze het voor elkaar dat alles explodeert.

Komt er een The Stranger seizoen 2 op Netflix?

Komt er een tweede seizoen van The Stranger op Netflix? Hoe graag we het ook zouden willen, de kans hierop is ontzettend klein. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Harlan Coben en hij heeft geen tweede verhaal geschreven over dezelfde personages. Daarnaast heeft Netflix juist een deal gesloten met Coben om liefst veertien (!) van zijn boeken te verfilmen tot limited series.

Dit gebeurde twee jaar geleden ook al met Safe, waarin Michael C. Hall de hoofdrol vertolkte. In de aankomende jaren komen er dus nog veel meer van dit soort spannende thrillerseries, maar een vervolg op The Stranger lijkt uitgesloten. Wil je soortgelijke series kijken tot het volgende boek van Coben is verfilmd? Dat kan met bijvoorbeeld The Sinner, Paranoid, Parfum, Le Chalet en Zone Blanche.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Stranger toch verder gaat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?