Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Witcher: Blood Origin seizoen 2 op Netflix?

Na het succes van The Witcher heeft Netflix een spin-off gelanceerd onder de naam: The Witcher: Blood Origin. De grote vraag is alleen of we ook een tweede seizoen van de serie op Netflix mogen verwachten. Helaas ziet het er echter niet goed uit voor fans van de serie. De kans dat er een tweede seizoen van The Witcher: Blood Origin op Netflix is ontzettend klein. We vertellen je er in dit artikel graag meer over.

Voor de tijd van The Witcher

Het verhaal van The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdserie af. We worden meegenomen naar het verhaal van de allereerste Witcher. De serie laat ook de gebeurtenissen zien die plaatsvonden toen de werelden van monsters, mensen en elven één werden. Lauren Schmidt Hissrich, eerder verantwoordelijk voor The Witcher, gaat ook met Blood Origin aan de slag. Zij wordt bijgestaan door showrunner Declan de Barra.

Komt er een The Witcher: Blood Origin seizoen 2 op Netflix?

Voor fans van The Witcher: Blood Origin is er slecht nieuws wat betreft een seizoen 2. De serie werd namelijk aangekondigd als een limited miniserie. Vaak betekent dat dat één seizoen het complete verhaal al wel verteld. De kans is dan ook groot dat er geen cliffhanger zal zijn en dat er geen tweede seizoen zal volgen van The Witcher: Blood Origin.

Toch moeten we een kleine slag om de arm houden, omdat het niet voor het eerst zou zijn dat een limited miniserie toch meerdere seizoenen krijgt. Dat gebeurde eerder bijvoorbeeld ook bij Big Little Lies. Toch gaan we er voor nu niet vanuit dat er een tweede seizoen volgt op Netflix. Wel kun je kijken naar soortgelijke series met onder meer The Witcher, Altered Carbon en Cowboy Bebop.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?