Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Woods seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Woods seizoen 2 op Netflix? Met The Woods heeft Netflix alweer de derde exclusieve titel van Harlan Coben te pakken. De streamingdienst sloot een deal met de schrijver om veertien van zijn boeken te verfilmen tot series. Maar of we ook een tweede seizoen van The Woods mogen verwachten, is nog maar de vraag.

W Gtebi Lasu

The Woods, ook wel bekend als W Gtebi Lasu, is gemaakt in Polen. De serie vertelt het verhaal van vier tieners die in 1994 verdwenen in een bos. Iedereen denkt dat de kinderen zijn overleden en 25 jaar na dato duiken ineens twee lichamen op. Reden genoeg voor Pawel Kopinski, inmiddels officier van justitie, om op onderzoek uit te gaan. Een van de verdwenen kinderen is tenslotte zijn zusje. De zoektocht brengt echter duistere familiegeheimen boven tafel.

Komt er een The Woods seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Woods seizoen 2 op Netflix? Voor nu lijkt de kans klein dat we in de toekomst op Netflix aan de slag mogen met een vervolg van The Woods. Het verhaal is tenslotte gebaseerd op één van de boeken van Harlan Coben en er is geen tweede boek geschreven over dezelfde personages. De kans is dan ook veel groter dat Netflix aan de slag gaat met de nieuwe verhalen dan dat het kiest voor een tweede seizoen.

Op dit moment kunnen we op Netflix al kijken naar twee andere verhalen van Harlan Coben die verfilmd zijn. Het gaat om Safe en The Stranger. Ook die twee series stopten na één seizoen. Het enige verschil is, is dat die twee series gemaakt werden door andere makers. Ondertussen zijn de makers van The Stranger en Safe al aan de slag gegaan met Stay Close. Kun jij niet wachten tot er een nieuwe Harlan Coben-titel verschijnt? Gelukkig kun je tijdens het wachten aan de slag met soortgelijke titels als The Sinner, Paranoid, Parfum, Le Chalet en Zone Blanche.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er een volgende Harlan Coben-serie verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?