Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Timeless seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Timeless seizoen 3 op Netflix? Helaas hoeven we geen derde seizoen meer te verwachten van Timeless. De serie is afkomstig van NBC, maar kon bij dat netwerk helaas niet rekenen op al te goede kijkcijfers. Ook Netflix heeft de serie uiteindelijk niet gered.

Timeless

Als een experimentele tijdmachine wordt gestolen, komen drie zeer verschillende personen bij elkaar. Een geschiedenisdocent, een soldaat en een ingenieur willen er alles aan doen om te voorkomen dat de dader de machine houdt. De criminelen zijn namelijk van plan om het tijdscontinuüm te verstoren. Al snel blijken ze allemaal een connectie te hebben met het plan.

Komt er een Timeless seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Timeless seizoen 3 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws. Op 29 maart 2019 is het laatste seizoen van Timeless verschenen. NBC gaf al snel aan dat het na twee seizoenen klaar was voor de serie. Daarmee heeft de serie wel nog iets langer geduurd dan voorheen de bedoeling was.

NBC koos er eerder voor om Timeless al na één seizoen te annuleren, maar kwam daar later toch weer op terug. Dat lijkt nu echter niet meer te gaan gebeuren. Nog even werd gedacht dat Netflix de serie zou redden, maar ook dat is niet gebeurd.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Timeless toch een seizoen 3 krijgt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?