Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Trinkets seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Trinkets seizoen 3 op Netflix? Netflix maakte al voor de release van het tweede seizoen duidelijk dat er geen derde seizoen zou volgen van Trinkets. We hoeven dan ook geen nieuwe afleveringen van Trinkets meer te verwachten.

Opgroeiende dieven

Trinkets werd voor zijn release vergeleken met een moderne The Breakfast Club. De serie draait om drie meiden die op gesprek moeten komen en een straf mogen verwachten. Op het eerste oog hebben de drie niets met elkaar gemeen, maar toch groeien ze uit tot beste vriendinnen. Ze blijken tenslotte een gezamenlijke passie te hebben.

Wanneer verschijnt Trinkets seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Trinkets seizoen 3 op Netflix? Een derde seizoen gaat er niet komen. Netflix maakte al voor de release van het tweede seizoen van Trinkets duidelijk dat dat ook meteen het laatste seizoen van de reeks zou zijn. Door dat afscheid zo vroeg al aan te kondigen, krijgen de makers de kans om de serie een waardig einde te geven.

Wil je aan de slag met soortgelijke series als Trinkets? Denk dan eens aan Outer Banks en Baby.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?