Laatste nieuws over Netflix

Komt er een tweede seizoen van Twee Zomers op Netflix?

Komt er een Twee Zomers seizoen 2 op Netflix? De Vlaamse serie is sinds de zomer van 2022 te zien op de streamingdienst en wist gelijk de toplijsten te bestormen. Het beklijvende verhaal heeft veel losgemaakt en velen vragen zich af of er na dit afgeronde verhaal nog een vervolg gaat komen. Een tweede seizoen van Twee Zomers op Netflix?

Een groep oude ‘vrienden’ ziet elkaar opnieuw

Een groep vrienden komt na dertig jaar weer bij elkaar als ze op een zonnig eiland elkaar opnieuw treffen. Wat begint als een gezellig samenzijn zal al snel sinister worden. Want wat is er dertig jaar geleden precies gebeurd in die zomer dat het daglicht niet kan verdragen? En wie komt er nou precies wraak nemen. Het plot maakte veel los in Vlaanderen en weet ook nu na de wereldwijde release op Netflix voor veel gesprekken te zorgen.

Komt er een Twee Zomers seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Twee Zomers seizoen 2 op Netflix? De vraag kunnen we helaas vrij kort beantwoorden. Nee, er zal geen vervolg worden gemaakt op Twee Zomers. Een tweede seizoen van Twee Zomers zou over een compleet nieuw verhaal moeten gaan, aangezien het een afgeronde zaak betreft. Dit zal niet gebeuren, zo hebben de makers al laten weten. Er wordt door de makers namelijk alweer driftig geschreven aan andere verhalen.

Het past in de lijn van series van de afgelopen jaren. Er verschijnen steeds meer Limited Series van zes à tien afleveringen. Daarin wordt één verhaal volledig verteld en niet verder uitgerekt over meerdere seizoenen. Wil je soortgelijke series kijken? Denk dan eens aan Marcella, Paranoid, het Luxemburgse Capitani of Zone Blanche uit Frankrijk. Wil je meer Belgische dramaseries bekijken? Tabula Rasa, Unité 42, De Twaalf en Beau Sejour zijn dan opties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?