Laatste nieuws over Netflix

Komt er een verrassende bruiloft in Ginny & Georgia seizoen 2?

Fans van Ginny & Georgia wachten al lange tijd op een tweede seizoen van de serie. Het eerste seizoen verscheen in februari 2021 op Netflix en niet veel later werd bekend dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Daarna was het lange tijd stil rondom de serie. Nu hebben we eindelijk goed nieuws, want de opnames gingen in februari 2022 van start en daaruit is nu iets opvallends gebleken.

Huwelijk

Er zijn verschillende foto’s verschenen vanaf de set van Ginny & Georgia seizoen 2. Daardoor ziet het ernaar uit dat het tweede seizoen van Ginny & Georgia eindigt met een bruiloft. Georgia, de moeder van Ginny en Austin, is namelijk gespot in een geheel witte trouwoutfit. Op de eerste foto zit Georgia in een koets naast haar dochter Ginny. Daaruit blijkt alvast dat er een verzoening plaats zal vinden tussen de twee, want Georgia liet haar dochter Ginny aan het einde van het eerste seizoen alleen achter met Austin.

Trouwen met wie?

Door de trouwfoto’s is er nu wel weer een andere vraag die ons bezighoudt: Met wie stapt Georgia in het huwelijksbootje? In het eerste seizoen verloofde ze zich met burgemeester Paul Randolph, maar die kent lang niet al haar geheimen. Is hun relatie sterk genoeg om al die geheimen te overleven? Hieronder vind je de foto’s.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?