Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Vikings seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Vikings seizoen 7 op Netflix? Helaas voor de fans van Vikings is de serie na zes seizoenen echt klaar. Toch is er ook enigszins positief nieuws, want de serie gaat in een andere vorm wel verder. Netflix maakte in november 2019 bekend dat er een spin-off gaat komen van de reeks onder de naam Vikings Valhalla.

Vikingen

Vikings ging in 2013 van start en is een serie over vikingen. De Iers-Canadese historische dramaserie volgt het verhaal van vikingen rond de negende eeuw in Scandinavië. We zien onder meer hoe Ragnar Lothbrok ervoor zorgt het dat rijk van de Noormannen wordt uitgebreid door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie.

Komt er een Vikings seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Vikings seizoen 7 op Netflix? Van Vikings hoeven we geen zevende seizoen meer te verwachten. Het zesde seizoen is officieel het slotseizoen geworden van de reeks. Toch gaat Vikings op een andere manier wel verder bij de streamingdienst.

Netflix heeft namelijk een spin-off aangekondigd onder de naam Vikings Valhalla. Daarin wordt een spring in de tijd gemaakt. Zo gaat de reeks zich honderd jaar na de gebeurtenissen van de originele reeks afspelen. In Valhalla volgen we onder meer Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror (Willem de Veroveraar, alias Willem I). Het is nog onbekend wanneer de spin-off op Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de spin-off van Vikings op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?