Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Virgin River kerstspecial?

Virgin River is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de hitseries van Netflix. Inmiddels zijn we al drie seizoenen verder en is het wachten tot Netflix duidelijk maakt dat er ook een vierde seizoen komt van de romantische dramaserie. Grote series krijgen echter ook regelmatig een kerstspecial. Dat gebeurde onder meer al bij Friends en How I Met Your Mother. De grote vraag is nu of we in de toekomst mogelijk ook een Virgin River kerstspecial kunnen verwachten.

Komt er een Virgin River kerstspecial?

In Virgin River zijn we inmiddels al drie seizoenen onderweg. Er is al van alles gebeurd in het normaal rustige stadje. Zo maken we in seizoen 3 weliswaar de Lumberjack Games mee, maar de feestdagen kwamen tot op heden nog niet aan bod in de Netflix-serie. Gezien we in het derde seizoen achterbleven met heel wat vragen en het er niet voor ieder personage goed uit zag. Is misschien juist wel dit hét moment om een kerstspecial te krijgen van Virgin River.

Boeken

Door naar de boeken te kijken, is het ook niet onmogelijk voor de makers om aan de slag te gaan met een kerstverhaal. Virgin River is tenslotte gebaseerd op de complete boekenreeks van Robyn Carr. In de reeks verschenen inmiddels liefst 21 boeken. Vier boeken staan in het teken van kerst. Het gaat om: Winter in Virgin River (A Virgin River Christmas), Een onverwacht kerstcadeau (Under the Christmas Tree), Sneeuw in Virgin River (Bring Me Home for Christmas) en Een Kerstmis naar haar hart (My Kind of Christmas).

Kerstspecial

Of er daadwerkelijk een kerstspecial komt, is afwachten. Zolang Netflix daar geen officiële uitspraken over doet, blijft het gissen. Maar als het aan ons ligt, gaat de Virgin River kerstspecial er zeker komen. Dat hoeft natuurlijk niet per se een aflevering te zijn waarbij het verhaal verder gaat uit het derde seizoen, maar mag het ook een compleet losstaande aflevering zijn. Want geef nou toe, wie zou Virgin River niet graag aanschouwen in winterse sferen?

Alles wat we al weten over Virgin River seizoen 4

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?