Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Vivir Sin Permiso seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Vivir Sin Permiso seizoen 3 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van Vivir Sin Permiso. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we nog een derde seizoen van de Spaanse serie mogen verwachten. Dat blijkt uit de woorden van maker Aitor Gabilondo.

Nemo Bandeira

In Vivir Sin Permiso draait het allemaal om Nemo Bandeira. Hij heeft het goed voor elkaar als de grote man van een drugsimperium. Maar dan blijkt dat hij alzheimer heeft. Bandeira moet spoedig op zoek naar een opvolger en komt al snel tot de conclusie dat dat niet zijn zoon of dochter wordt. Daarentegen denkt hij aan zijn peetzoon. Als zijn kinderen daar echter lucht van krijgen, ontstaat er een ware strijd die verder gaat dan een familieruzie.

Komt er een Vivir Sin Permiso seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Vivir Sin Permiso seizoen 3 op Netflix? De Spaanse serie Vivir Sin Permiso werd oorspronkelijk geproduceerd voor Telecinco, maar is door Netflix ook in andere landen te bekijken. Daardoor kan de Spaanse serie een groter publiek bereiken. Toch lijkt dat niet te helpen bij de overweging voor een derde seizoen. Maker Aitor Gabilondo was daar namelijk duidelijk over. Het is de bedoeling dat de reeks na twee seizoenen eindigt. “Uitgezonderd van een wonder, stopt de serie na twee seizoenen.”

Daarbij hoeven fans ook niet op een spin-off te rekenen, liet Manuel Villanueva van Mediaset weten. “De waarheid is: nee. Dit is een afgerond verhaal. Vanaf het begin was het de bedoeling dat het hier zou eindigen.” Het is dan ook over en uit voor Vivir Sin Permiso. Gelukkig hebben we wel de beste Spaanse series op Netflix op een rijtje gezet.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er toch een Vivir Sin Permiso seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?