Laatste nieuws over Netflix

Komt er een White Collar seizoen 7 op Netflix?

Komt er een White Collar seizoen 7 op Netflix? White Collar draaide tussen 2009 en 2014 bij USA Network en heeft in totaal 81 afleveringen gekregen verdeeld over zes seizoenen. Na het zesde seizoen werd echter duidelijk dat de serie geannuleerd zou worden. Het blijft dan ook bij zes seizoenen voor White Collar.

White Collar

In White Collar draait het om Neal Caffrey, die het best omschreven kan worden als een oplichter en dief. Als de FBI er na drie jaar in slaagt om hem te pakken te krijgen, komt hij in de gevangenis terecht. Caffrey slaagt er echter in om uit de gevangenis te ontsnappen. Om te voorkomen dat Caffrey daarna nog terug de gevangenis in moet, wil hij een FBI-agent helpen om zaken op te lossen.

Komt er een White Collar seizoen 7 op Netflix?

White Collar is er na zes seizoenen mee gestopt. Ondertussen zijn er wel verschillende petities gestart in de hoop de serie nieuw leven in te blazen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. De serie is na zes seizoenen netjes afgesloten. Het ziet er ook niet naar uit dat we in de toekomst nog iets mogen verwachten van White Collar.

Maker Jeff Eastin had het ook duidelijk moeilijk met de annulering van de serie. “Afscheid nemen van White Collar – en Neal en Peter – na zes succesvolle seizoenen is ongelooflijk moeilijk. Maar ik kon niet trotser zijn op wat ons team heeft bereikt de afgelopen zes jaar”, vertelde Eastin toentertijd. Naar verluidt had het stoppen van White Collar onder meer te maken met de dalende kijkcijfers.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er in de toekomst toch iets nieuws omtrent White Collar verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?