Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Wisting seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Wisting seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Wisting. Het eerste seizoen van de reeks is afkomstig van Sundance Now TV en was in de Verenigde Staten te zien bij BBC Four. In Nederland konden we eerst bij NPO en later op Netflix aan de slag met seizoen 1. Of het daarbij blijft, is nog niet bekend.

Wisting

Wisting is gebaseerd op de bestsellers van Jørn Lier Horst. De hoofdrollen zijn voor Sven Nordin (Lilyhammer) en Carrie-Anne Moss (The Matrix en Jessica Jones). In tien afleveringen volgen we moorddetective William Wisting terwijl hij worstelt met de meest uitdagende en schokkende zaak van zijn carrière: een gezochte Amerikaanse seriemoordenaar die in Noorwegen woont.

Komt er een Wisting seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Wisting seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Wisting. Sundance Now TV is de partij die verantwoordelijk is voor de beslissing wat betreft de toekomst van de Noorse reeks. Die partij heeft echter nog niets naar buiten gebracht.

Toch is het niet ondenkbaar dat de serie wordt voorzien van een tweede seizoen, vooral nu de serie door Netflix door een nog groter publiek te bekijken is. Een eventueel tweede seizoen lijken we niet eerder dan in 2021 op Netflix te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk dan ook eens aan Springvloed of De Ridder.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Wisting seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?