Laatste nieuws over Netflix

Komt er een You Me Her seizoen 6 op Netflix?

Komt er een You Me Her seizoen 6 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van You Me Her. De serie komt namelijk niet meer terug voor een zesde seizoen. De reeks is na vijf seizoenen ten einde gekomen waardoor we geen nieuwe afleveringen meer hoeven te verwachten van de komediedramaserie.

Jack en Emma

In You Me Her draait het om Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia. Jack en Emma zijn al langere tijd bij elkaar en hun seksleven begint saai te worden. Ze besluiten daar verandering in te brengen door een callgirl in te huren. Dan weten ze echter nog niet dat ze terecht komen in een liefdesdriehoek.

Komt er een You Me Her seizoen 6 op Netflix?

Komt er een You Me Her seizoen 6 op Netflix? De serie wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door AT&T Network. In Nederland liggen de exclusieve uitzendrechten bij Netflix. Toen bekend werd dat de reeks voorzien zou worden van een vijfde seizoen werd ook meteen duidelijk dat daarmee het laatste seizoen van de serie in aantocht was.

Het is na vijf seizoenen dan ook over en uit voor You Me Her. Jack, Emma en Izzy keren niet meer terug. Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met een aantal soortgelijke titels zoals Friends with Benefits en Wanderlust.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer soortgelijke series naar Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?