Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Z Nation seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Z Nation seizoen 6 op Netflix? Helaas voor de fans van Z Nation komt er geen zesde seizoen meer van de reeks op Netflix. Het vijfde en tevens laatste seizoen van de zombieserie is op dinsdag 19 november 2019 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee is de reeks ten einde gekomen.

Z Nation

Z Nation gaat van start drie jaar nadat een zombievirus de Verenigde Staten heeft vernietigd. Er zijn weinig overlevenden. Een team van overlevenden krijgt dan ook de belangrijke taak om een nieuw vaccin te ontwikkelingen. Daarvoor zullen ze ervoor moeten zorgen dat de enige bekende overlevende van de past getransporteerd kan worden naar Californië. Ondertussen blijkt hij echter geheimen te hebben.

Komt er een Z Nation seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Z Nation seizoen 6 op Netflix? Helaas hoeven we geen zesde seizoen meer van de zombieserie te verwachten. Na vijf seizoenen is het gedaan met de reeks. Wel heeft Netflix een afgelopen zomer een prequel serie gelanceerd. Onder de naam Black Summer werd de prequel van de zombie-apocalyps gelanceerd. Het is nog niet duidelijk of daar wel een tweede seizoen van komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als meer bekend wordt over soortgelijke series als Z Nation? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?