Laatste nieuws over Netflix

Komt er een ZeroZeroZero seizoen 2 op Netflix?

Komt er een ZeroZeroZero seizoen 2 op Netflix? Nog voor de release van de Italiaanse msidaadserie ZeroZeroZero werd al duidelijk dat het na één seizoen klaar was voor de serie. Een tweede seizoen zal namelijk niet volgen. ZeroZeroZero is een miniserie waar geen tweede seizoen van zal volgen. Dat bevestigde maker Stefano Sollima al voordat het eerste seizoen op Netflix verscheen.

Italiaanse misdaadserie

ZeroZeroZero ging in eerste instantie van start bij Sky Atlantic. Inmiddels is de serie ook te bekijken op Netflix. In de Italiaanse serie wordt de machtsdynamiek binnen de Mexicaanse en Italiaanse onderwereld verkend. Zo volgen we de duistere, zware reis van een grote lading cocaïne die de kopers, verkopers en tussenpersonen in onverwacht turbulente, woest gewelddadige wateren duwt. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Roberto Saviano, die eerder ook al verantwoordelijk was voor Gomorra.

Komt er een ZeroZeroZero seizoen 2 op Netflix?

Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘nee’. ZeroZeroZero keert niet meer terug voor nieuwe afleveringen op Netflix. Dat betekent dat we het zullen moeten doen met de acht afleveringen die nu zijn verschenen. Regisseur en showrunner Stefano Sollima vertelde daar al over: “Nee, ZeroZeroZero is een miniserie. De serie telt acht afleveringen en daar eindigt het ook.”

Gelukkig hoeven we ons op Netflix niet te vervelen, want de streamingdienst biedt wel heel wat soortgelijke series aan. Zo zijn er ook een aantal Italiaanse series zoals Gomorra, Suburra en Il Processo. Daarnaast kun je ook de beste miniseries op Netflix bekijken.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?