Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Zone Blanche seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Zone Blache seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft de eerste twee seizoenen van de Franse crimeserie snel achter elkaar gebracht. Nu is het wachten of er een vervolg komt en zoja wanneer Zone Blanche seizoen 3 dan op Netflix zal verschijnen.

Een geheimzinnig woud

In een piepklein dorpje in Frankrijk gebeuren de meest vreemde dingen en ligt het moordpercentage zes keer zo hoog als in de rest van het land. Reden genoeg om een uitgerangeerde aanklager op onderzoek uit te gaan.

Ondertussen is de rechercheur van het dorp vooral druk met zichzelf en haar eigen verleden. Ze heeft namelijk in haar jeugd vastgezeten in het bos. Maar wie had haar daar vastgehouden en waarom? Als de dochter van de burgemeester, waar ze ook nog eens een relatie heeft, ook verdwijnt gaat ze obsessief op zoek in het woud.

Daarmee zijn echter nog lang niet alle geheimen van het woud ontrafeld, zo wordt wel duidelijk in het tweede seizoen.

Wanneer komt Zone Blanche seizoen 3 op Netflix?

Maar wanneer komt Zone Blanche seizoen 3 op Netflix? Daarvoor zal er in eerste plaats een nieuw seizoen gemaakt moeten worden. Het eerste seizoen dateert uit 2017 en twee jaar later kwam het vervolg. Netflix voegde in de zomer van 2019 binnen een maand tijd allebei de seizoenen toe.

Wanneer er een derde seizoen komt van Zone Blanche zal hier vermoedelijk minimaal een jaar en mogelijk opnieuw twee jaar overheen gaan. In Frankrijk werd het meest recente seizoen in het voorjaar uitgezonden, waarop het dus slechts enkele maanden wachten was op de stap naar Netflix. Het blijft voorlopig dus gissen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Zone Blanche seizoen 3 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?