Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Zoo seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Zoo seizoen 4 op Netflix? Tot grote vreugde van veel fans van de show voegde Netflix vlak voor de jaarwisseling het derde seizoen van Zoo toe aan zijn aanbod. De vraag voor een vierde seizoen is dan ook aangewakkerd, maar het ziet er niet naar uit dat die nog komt.

Zoo

De serie Zoo is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson. Het boek vertelt een uniek verhaal. Wat zou er gebeuren als het dierenrijk de macht van de mens weer overneemt? In Zoo zien we hoe in Los Angeles twee leeuwen zijn ontsnapt die het gemunt hebben op mensen. Op zes continenten vinden soortgelijke incidenten plaats. Al snel blijkt dat de dieren als doel hebben om de macht over te nemen. Lukt het een kleine groep mensen om dat te voorkomen?

Komt er een Zoo seizoen 4 op Netflix?

De toekomst van Zoo ziet er niet goed uit. De serie werd in de Verenigde Staten uitgezonden bij CBS. Nadat het eerste seizoen een groot succes was, namen de kijkcijfers naarmate de tijd vorderde steeds verder af. Toch koos men ervoor om een derde seizoen te maken, in de hoop dat de serie zou herstellen. De kijkcijfers schoten echter verder achteruit en op 23 oktober 2017 maakte CBS dan ook bekend dat er geen nieuw seizoen meer zou komen.

Nog in datzelfde jaar kwamen er geruchten naar buiten dat Netflix mogelijk aan de slag zou gaan met Zoo, voornamelijk omdat de streamingdienst al de exclusieve video-on-demand-rechten had en omdat seizoen 3 eindigde met een grote cliffhanger. Ondanks de geruchten heeft Netflix zelf echter nooit officiële uitspraken gedaan over een seizoen 4. Ook zijn de meeste acteurs inmiddels al aan de slag gegaan met nieuwe projecten. Het ziet er dan ook niet naar uit dat we nog een vierde seizoen hoeven te verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Zoo seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?