Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Gilmore Girls A Year in the Life seizoen 2?

Gilmore Girls Netflix

Komt er een tweede seizoen van Gilmore Girls A Year in the Life? Lange tijd leek de terugkeer van Rory en Lorelai Gilmore naar Stars Hollow eenmalig te zijn, maar inmiddels zijn er toch steeds meer signalen dat er misschien wel een vervolg gaat komen op de comeback van Gilmore Girls.

Vier nieuwe afleveringen

Bijna tien jaar moesten we wachten op een vervolg op de zeer populaire serie. In 2007 stopte Gilmore Girls en vielen we toch wel in een aardig zwart gat. In 2016 kwam daar opeens de terugkeer. Rory en Lorelai zouden weer veel koffie gaan drinken bij Luke en langzaam maar zeker werd bekend dat de voltallige cast uit de originele serie terug zou keren voor Gilmore Girls A Year in the Life. Vier afleveringen van anderhalf uur kregen we voorgeschoteld. De sfeer en setting was in Stars Hollow hetzelfde, al waren sommige personages wel heel wat ouder geworden.

Seizoen 2 van Gilmore Girls A Year in The Life?

De vier afleveringen werd afgesloten met een grote cliffhanger en dat schreeuwde bijna om een vervolg. **SPOILERALERT** Rory vertelde aan haar moeder Lorelai (die alweer in het huwelijksbootje stapt) bekend dat ze zwanger is. Zal dit de laatste scene ooit zijn die we te zien krijgen vanuit Stars Hollow?

Netflix hint inmiddels dat er toch nog een vervolg komt, want door deze tweet heeft iedere fan toch sterk het vermoeden dat er een tweede seizoen van Gilmore Girls A Year in the Life komt. Want in seizoen 2 zou de zoektocht naar de vader absoluut het hoofdthema zijn. Het is voorlopig dus nog wel wachten op een officiële bevestiging van Netflix dat er een vervolg van Gilmore Girls komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?