Laatste nieuws over Netflix

Komt Fear the Walking Dead op Netflix?

Komt Fear the Walking Dead op Netflix? De dramaserie is een spin-off en prequel van The Walking Dead en telt inmiddels vijf seizoenen. De serie is een groot succes, maar in Nederland lijken we de afleveringen niet snel op Netflix te hoeven verwachten.

Spin-off The Walking Dead

Fear the Walking Dead is een spin-off en prequel van The Walking Dead. Deze serie speelt zich af in Los Angeles en volgt twee families die samen moeten werken om een dodelijke apocalypse te overleven.

Hoofdrollen in de spin-off zijn er voor onder meer Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia en Kim Dickens.

Komt Fear the Walking Dead op Netflix?

Komt Fear the Walking Dead op Netflix? Niets wijst erop dat we Fear the Walking Dead spoedig op Netflix mogen verwachten. In de Verenigde Staten is de serie te volgen via AMC en in Nederland kunnen we de afleveringen bekijken via Amazon Prime Video.

De uitzendrechten voor Nederland liggen momenteel dus bij Amazon. Het ziet er dan ook niet naar uit dat we de vijf seizoenen van de reeks snel op Netflix hoeven te verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fear the Walking Dead toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?