Laatste nieuws over Netflix

Komt Filthy Rich op Netflix?

Komt Filthy Rich op Netflix? Filthy Rich is een nieuwe serie met niemand minder dan Kim Cattrall (Sex and the City) in de hoofdrol. Maar mogen we de serie ook spoedig op Netflix verwachten? Voor nu lijkt het antwoord daarop duidelijk: ‘nee’. In plaats daarvan komt de titel vanaf 2 februari 2021 wel beschikbaar bij Ziggo Movies & Series.

Kim Cattrall

In de nieuwe dramaserie Filthy Rich draait het om Margaret (Cattrall). Haar man, een rijke evangelist, is recent overleden. Samen waren ze de eigenaren van een succesvol tv-netwerk. Nu hij is overleden, maken drie buitenechtelijke kinderen zich plots bekend en zal Margaret de erfenis moeten verdelen.

Komt Filthy Rich op Netflix?

Komt Filthy Rich op Netflix? Helaas sleht nieuws voor wie graag aan de slag wil met Filthy Rich. Voor nu wijst namelijk niets erop dat de serie snel naar Netflix komt. Dat heeft alles te maken met het feit dat de rechten van de FOX-serie in Nederland liggen bij Ziggo. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Dan is het echter ook nog de vraag of de streamingdienst daar überhaupt interesse in heeft. Tot die tijd bekijk je de serie vanaf 2 febrauari 2021 bij Ziggo Movies & Series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Filthy Rich toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?