Laatste nieuws over Netflix

Komt Friends terug op Netflix?

Komt Friends terug op Netflix? Netflix heeft bekendgemaakt dat het einde van Friends op Netflix in zicht is. Vanaf 30 december verdwijnt de serie, net als een reeks andere grote series, definitief van Netflix. De grote vraag is dan ook: Komt Friends nog terug op Netflix? Het antwoord op die vraag lijkt nu al duidelijk: ‘nee’. In plaats daarvan lijken we de serie binnenkort op een nieuwe streamingdienst te mogen verwachten.

Friends

De sitcom Friends liep tussen 1994 en 2004. In de serie draait het om een vriendengroep. Zo volgen we Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe. Het zestal maakt van alles mee en in deze komedieserie volgen we hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde. De serie speelt zich af in het Manhatten van de jaren 90. Zelfs vandaag de dag is Friends nog altijd populair, maar inmiddels dus niet meer te zien op Netflix.

Komt Friends terug op Netflix?

Komt Friends terug op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat de seizoenen van Friends nog snel terugkeren op Netflix. Het complete seizoen is vanaf 30 december 2021 niet meer te zien op Netflix. Friends werd namelijk geproduceerd door Warner Bros. Television en werd uitgezonden door NBC. Het ziet er nu naar uit dat Netflix de streamingrechten is kwijtgeraakt aan een gloednieuwe streamingdienst.

Binnenkort wordt HBO Max namelijk in Nederland verwacht. Die streamingdienst is onderdeel van WarnerMedia Entertainment. De verwachting is dan ook dat Friends binnenkort daar te zien zal zijn, evenals de Friends reünie die in 2021 verscheen. Friends lijkt dan ook niet meer terug te keren op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?