Laatste nieuws over Netflix

Komt Gangs of London op Netflix?

Komt Gangs of London op Netflix? Het Britse Sky Atlantic heeft met Gangs of London een nieuw succes te pakken. De serie wordt hier en daar nu al vergeleken met Peaky Blinders, maar de kans dat de reeks ook snel naar Netflix komt is uiterst klein.

Gangs of London

Gangs of London vertelt het verhaal van Londen dat verscheurd wordt door de turbulente machtsstrijd van zijn internationale bendes. Er ontstaat een plotselinge machtvacuüm als het hoofd van de machtigste misdaadfamilie van Londen wordt vermoord. Wie neemt de macht over?

Komt Gangs of London op Netflix?

Komt Gangs of London op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Gangs of London. De serie is afkomstig van Sky Atlantic dat over de volledige rechten beschikt. Mocht Netflix de serie willen toevoegen aan zijn aanbod, zal het een deel moeten sluiten met Sky Atlantic.

Of Netflix dat ziet zitten, is echter nog maar de vraag. Voor nu lijkt de kans groter dat NPO Plus er met de rechten van Gangs of London vandoor zal gaan. De Nederlandse Publieke Omroep kocht in het verleden tenslotte wel vaker rechten aan van series van Sky Atlantic. Ondertussen kun je op Netflix wel aan de slag met Peaky Blinders.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Cry toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?