Laatste nieuws over Netflix

Komt Godfather of Harlem op Netflix?

Komt Godfather of Harlem op Netflix? De Amerikaanse misdaaddramaserie werd in 2019 uitgezonden door Epix, maar mogen we de serie in de toekomst ook op Netflix verwachten? Voor nu is dat antwoord vrij simpel: ‘nee’. Het is namelijk Ziggo Movies & Series dat er met de rechten vandoor is gegaan.

Misdaaddrama

De Amerikaanse misdaaddramaserie Godfather of Harlem geldt als prequel op de film American Gangster die in 2007 verscheen. Godfather of Harlem vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson. Hij kwam begin jaren zestig na tien jaar gevangenisstraf terug in de wijk die hij ooit volledig controleerde. Nu de straten in handen zijn van de Italiaanse maffia, moet Bumpy het opnemen tegen een misdaadfamilie om de controle te herwinnen.

Komt Godfather of Harlem op Netflix?

Komt Godfather of Harlem op Netflix? Godfather of Harlem is onder meer tot stand gekomen door showrunner Chris Brancato, de bedenker van Narcos. Toch zijn de rechten van de serie niet naar Netflix gegaan. Nadat de reeks eerst is uitgezonden bij Epix, wordt het complete eerste seizoen op 19 augustus toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.

Daardoor is de kans voor Netflix voor nu even verkeken. Pas zodra de rechten bij Ziggo zijn verlopen, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Op dat moment is het echter wel nog maar de vraag of de streamingdienst dat ook ziet zitten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Godfather of Harlem toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?