Laatste nieuws over Netflix

Komt Grenslanders op Netflix?

Komt Grenslanders op Netflix? Het eerste seizoen van de Nederlandse serie Grenslanders is vanaf 25 augustus te bekijken bij NPO 3. In razendsnel tempo worden de afleveringen met Jasmine Sendar uitgezonden, maar de grote vraag is of we Grenslander ook op Netflix mogen verwachten.

Nederland en Vlaanderen

In Grenslanders worden we meegenomen naar een afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen. Als op hetzelfde moment aan de Nederlandse kant een onbemand plezierjacht wordt aangetroffen dat doorzeefd is met kogels en vol bloedsporen zit en aan de andere kant een mysterieus dolend meisje, dan start het onderzoek. Al snel komen Tara Dessel (Jasmine Sendar) en Bert Dewulf (Koen De Bouw) erachter dat hun zaken iets met elkaar te maken hebben.

Komt Grenslanders op Netflix?

Komt Grenslanders op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we op Netflix op korte termijn aan de slag kunnen met het eerste seizoen van Grenslanders. Met Overspel en Als De Dijken Breken heeft de streamingdienst wel twee series van de NPO in zijn aanbod als een experiment, maar het is nog onduidelijk of daar meer van gaan komen.

Mochten er meer series komen, dan lijkt dat in eerste instantie vooral te gaan om series die al langere tijd zijn afgelopen. Zo stopte Overspel in 2015 en was de laatste aflevering van Als De Dijken Breken in 2016 bij NPO te zien. Grenslanders hoeven we de komende tijd dan ook nog niet op Netflix te verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is als Grenslanders toch op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?