Laatste nieuws over Netflix

Komt Grey’s Anatomy op Netflix?

Grey’s Anatomy is één van de meest populaire ziekenhuisseries die bestaat. Het is dan ook niet geheel verrassend dat kijkers zich vaak afvragen of Grey’s Anatomy ook op Netflix komt. In Nederland ziet het er echter niet naar uit dat dit spoedig gebeurt.

Ziekenhuisserie

Grey’s Anatomy is in 2005 van start gegaan en is nog altijd super populair. In de serie volgen we het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital, eerder nog Seattle Grace Hospital en Seattle Grace Mercy West Hospital genoemd. Vooral chirurgisch stagiairs en assistent-chirurgen staan centraal.

We zien niet alleen hoe zij omgaan met patiënten, maar volgen ook het persoonlijke leven van deze vijf chirurgen in opleiding en hun mentor. Zo nu en dan bestaat dat uit veel meer drama dan van tevoren gedacht.

Komt Grey’s Anatomy op Netflix?

De kans dat Grey’s Anatomy op Netflix in Nederland komt, is klein. De serie wordt in Nederland uitgezonden bij Net5 en de streamingrechten wisselen nogal eens. De afgelopen jaren was de serie regelmatig te zien via Ziggo Movies & Series, maar de rechten liggen nu bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst heeft alle seizoenen in hun aanbod, waardoor de kans voorlopig nog kleiner is dat Netflix de serie kan gaan uitzenden. Voorlopig moet je dus bij Amazon Prime Video zijn voor het nodige ziekenhuisleed.

Wil jij als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?