Laatste nieuws over Netflix

Komt Heartland op Netflix?

Komt Heartland op Netflix? Op Netflix zijn verschillende dramaseries te bekijken. De Canadese familie dramaserie Heartland hoort daar tot op heden echter nog niet bij. De grote vraag is dan ook: Mogen we de serie in de toekomst ook op Netflix verwachten? Voor nu ziet het er helaas niet naar uit dat Heartland op korte termijn naar Netflix komt. We vertellen je er alles over en geven je een aantal tips voor soortgelijke series die wel gewoon bij de streamingdienst te bekijken zijn.

Canadese familie dramaserie

Heartland is een uiterst succesvolle Canadese familie dramaserie. De serie neemt ons mee naar een paardenranch waar mishandelde en verwaarloosde paarden weer op de been worden geholpen. Ondertussen zijn het voor Amy en Lou Flemming geen makkelijke tijden. De twee moeten samen met grootvader Jack hun leven weer op de rails krijgen na het overlijden van hun moeder. Daarin speelt Amy een belangrijke rol, want net als haar moeder is ook zij paardenfluisteraar. Het wordt er allemaal niet makkelijker op als er een nieuwe boerenknecht op de ranch komt wonen én werken.

Komt Heartland op Netflix?

Komt Heartland op Netflix? Helaas valt er op dit moment lastig antwoord te geven op die veelgestelde vraag. Heartland kent inmiddels al zestien seizoenen en tot op heden is daar nog geen één van te zien geweest op Netflix. Op korte termijn verwachten we de dramaserie dan ook niet op Netflix.

Toch zou het natuurlijk kunnen dat de streamingdienst ervoor kiest om in de toekomst wel de rechten van de reeks aan te kopen. Al zijn daar voor nu nog geen signalen voor. Tot die tijd is Heartland in Nederland te bekijken via de streamingdienst WithLove. In Canada wordt de serie uitgezonden bij CBC. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Vrije Teugels, The Ranch of When Calls the Heart.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Heartland op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?