Laatste nieuws over Netflix

Komt Hierro op Netflix?

Komt Hierro op Netflix? Hierro is een gloednieuwe Spaans-Franse dramaserie. De kans dat we deze reeks binnenkort op Netflix mogen verwachten, is uiterst klein. De serie is geproduceerd door Movistar+, ARTE France, Portocabo en Atlantique Productions. De uitzendrechten in Nederland zijn echter aangekocht door Ziggo Movies & Series.

Spaanse serie
In Hierro zien we hoe rechter Candela Montes wordt overgeplaatst naar El Hierro. Daar ontdekt ze al snel dat ze terecht is gekomen in een hechte en gesloten gemeenschap die zich voorbereidt op de religieuze processie Bajada. Ondertussen wordt het lichaam van Fran ontdekt en iedereen denkt dat Diaz daarvoor verantwoordelijk is. Hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen, terwijl Montes op zoek gaat naar de dader.

Komt Hierro op Netflix?

Komt Hierro op Netflix? De Spaans-Franse dramaserie werd in 2019 voor het eerst uitgezonden. Het duurde vervolgens niet lang voordat Ziggo de rechten aankocht om de serie uit te mogen zenden. Daardoor is de kans klein dat Netflix de rechten snel kan aankopen.

Pas zodra de uitzendrechten bij Ziggo zijn verlopen, maakt Netflix kans om er met de rechten vandoor te gaan. In dat geval moet de streamingdienst dat echter wel daadwerkelijk willen. Voor nu wijst in ieder geval niets erop dat Hierro snel naar Netflix komt. In tussentijd kun je op Netflix wel aan de slag met andere Spaanse series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Hierro toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?