Laatste nieuws over Netflix

Komt His Dark Materials op Netflix?

Komt His Dark Materials op Netflix? His Dark Materials is een gloednieuwe Britse fantasie en avonturen-serie gebaseerd op de boeken van Philip Pullman. De serie is afkomstig van HBO en de grote vraag is of we hem in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten. Daar ziet het echter niet naar uit, maar in Nederland kunnen we de fantasyserie wel bekijken bij Ziggo.

His Dark Materials

In His Dark Materials volgen we het jonge weesmeisje Lyra. Samen met haar docenten woont ze in Jordan College in Oxford, maar zijn die leraren wel echt te vertrouwen? Lyra komt tenslotte achter een reeks ontvoeringen en denkt dat de mysterieuze substantie Dust daar iets mee te maken kan hebben. Maar ook haar leraren blijken vol geheimen te zitten.

Komt His Dark Materials op Netflix?

Komt His Dark Materials op Netflix? Bij deze fantasyserie is het eigenlijk hetzelfde verhaal als bij series als Game of Thrones en Chernobyl. HBO geldt als grote concurrent voor Netflix en de kans dat het netwerk er ooit voor kiest om de rechten te verkopen aan Netflix, is zeer klein. Gelukkig kunnen we de serie in Nederland wel bekijken via Ziggo. Vanaf 5 november is de serie daar te bekijken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als His Dark Materials toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?