Laatste nieuws over Netflix

Komt Honest Thief op Netflix?

Komt Honest Thief op Netflix? Eind 2020 werd de nieuwe actiefilm Honest Thief gelanceerd. Fans van Netflix hoopten dat de film in de toekomst ook naar de streamingdienst zou komen. Alhoewel dat niet valt uit te sluiten, is de film nu nog niet te bekijken op Netflix. Voor nu is Honest Thief aan te schaffen via Pathe Thuis.

Liam Neeson

Liam Neeson kruipt voor Honest Thief in de huid van Tom. Hij is zowel een beruchte bankovervaller als een hopeloze romanticus. Om voor een beter leven te gaan en zijn relatie met Annie serieus te nemen, kiest hij ervoor om zichzelf aan te geven. De FBI gelooft zijn verhaal echter niet en start een onderzoek om de waarheid te achterhalen. Ondertussen zien zij het gestolen geld van Tom als hun eigen tiket naar rijkdom. Het blijkt het begin van een waar kat-en-muisspel.

Komt Honest Thief op Netflix?

Komt Honest Thief op Netflix? De film met Liam Neeson in de hoofdrol werd in oktober 2020 uitgebracht en kan op IMDb rekenen op een knappe score van 6,0. Vaak duurt het een tijdje voordat nieuwe films naar Netflix komen, maar toch valt het niet uit te sluiten dat Honest Thief in de toekomst nog naar Netflix komt.

Wil je niet zolang wachten en wil je de film meteen bekijken? Dan kan dat gelukkig ook. De film is te bekijken via Pathe Thuis. Daar betaal je wel een paar euro om de film aan te schaffen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Honest Thief op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?