Laatste nieuws over Netflix

Komt Hunters op Netflix?

Komt Hunters op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Hunters. De serie is afkomstig van Amazon Prime Video. Gezien die streamingdienst een grote concurrent is van Netflix, hoeven we Hunters niet snel op Netflix te verwachten.

Hunters

Hunters is geïnspireerd op een aantal gebeurtenissen waar nazi-jagers echt mee te maken hebben gehad. We volgen een diverse team nazi-jagers in 1977, New York City. Het team zoekt naar gerechtigde wraak. De dramaserie verscheen in 2020 en is gemaakt door David Well.

Komt Hunters op Netflix?

Komt Hunters op Netflix? Het antwoord op deze vraag is vrij duidelijk: nee. Hunters is afkomstig van Amazon Prime Video dat de laatste tijd ook in Nederland hard aan de weg timmert. Het is dan ook niet realistisch dat Amazon ervoor kiest om de rechten van één van zijn eigen series door te verkopen aan de grote concurrent Netflix. De serie blijft uiteraard wel te bekijken bij Amazon.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series naar Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?