Laatste nieuws over Netflix

Komt I Know This Much Is True op Netflix?

Komt I Know This Much Is True op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met de miniserie met Mark Ruffalo in de hoofdrol. De serie is namelijk oorspronkelijk afkomstig van HBO, een grote concurrent van Netflix. De kans dat de serie dan ook naar de streamingdienst komt, is klein. Wel komt de serie zeer waarschijnlijk naar Ziggo Movies en Series.

I Know This Much Is True

I Know This Much Is True is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijver Wally Lamb. De serie werd in oktober 2018 besteld en kent een dubbelrol voor Mark Ruffalo (The Hulk). Hij speelt de identieke tweeling Dominick en Thomas Birdsey. De serie vertelt het verhaal van Dominick en zijn onrustige relatie met Thomas, zijn paranoïde schizofrene tweelingbroer. De zesdelige serie vertelt een verhaal over verraad, opoffering en vergeving.

Komt I Know This Much Is True op Netflix?

Komt I Know This Much Is True op Netflix? Helaas hoeven we I Know This Much Is True niet snel op Netflix te verwachten. De miniserie met Mark Ruffalo in de hoofdrol is tenslotte afkomstig van HBO.

In Amerika geldt HBO als grote concurrent voor Netflix, waardoor het ondenkbaar is dat dergelijke series snel naar Netflix komen. Daarentegen kunnen we series van HBO vaak wel op Ziggo Movies en Series bekijken. Dat gaat naar verwachting ook gelden voor I Know This Much Is True.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is of en wanneer I Know This Much Is True op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?