Laatste nieuws over Netflix

Komt I’ll Be Gone in the Dark op Netflix?

Komt I’ll Be Gone in the Dark op Netflix? Slecht nieuws voor wie onder de indruk is geraakt van de beklemmende docuserie. Niets wijst erop dat de reeks snel naar Netflix komt en daar is een heel simpele reden voor. Ondertussen is de serie wel te bekijken bij Ziggo Movies & Series.

True Crime

I’ll Be Gone in the Dark is een indrukwekkende docureeks geworden. De serie is gebaseerd op het true crime boek van Michelle McNamara dat om verschillende reden uitgroeide tot het beroemdste true-crimeboek van de laatste tijd. Michelle beet zich al van jongs af aan vast in true crime-zaken, maar de zaak die haar het meest bezig hield was de Golden State Killer cold case waarover I’ll Be Gone in the Dark gaat. Daarin opent ze de jacht op een seriemoordenaar.

Zelf heeft Michelle nooit geweten hoe succesvol haar boek is geworden. Ze overleed tenslotte tijdens het schrijven van het boek. Haar echtgenoot Oswalt Patton strikte vervolgens twee schrijvers om het boek af te maken. In I’ll Be Gone in the Dark, gebaseerd op het boek, worden we meegenomen naar interviews met rechercheurs, overlevenden en familieleden.

Komt I’ll Be Gone in the Dark op Netflix?

Komt I’ll Be Gone in the Dark op Netflix? Het antwoord is in dit geval vrij duidelijk: ‘nee’. I’ll Be Gone in the Dark is afkomstig van HBO. In Amerika geldt die streamingdienst als één van de grootste concurrenten van Netflix. HBO zal de rechten van zijn series dan ook niet snel af laten kopen door Netflix, omdat het dan een concurrent versterkt. Sinds 29 juni kunnen we wel bij Ziggo Movies & Series XL wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als I’ll Be Gone in the Dark toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?