Laatste nieuws over Netflix

Komt Injustice op Netflix?

Komt Injustice op Netflix? De kans is bijzonder klein dat de geanimeerde superheldenfilm op korte termijn naar Netflix komt. Injustice is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te zien is, lijkt het er niet op dat hij snel naar Netflix komt.

Injustice is gebaseerd op een… game!

Injustice neemt je mee naar een alternatieve wereld, waar de Joker het voor elkaar krijgt om Superman te misleiden. De OG-superheld vermoordt onbedoeld zijn geliefde Lois Lane én hun ongeboren kind. Dat brengt een verandering in hem teweeg… hij verandert van een ‘baken van hoop’ in een meedogenloze dictator. The Man of Steel is compleet losgeslagen en besluit om de volledige controle over de aarde over te nemen! Aan Batman de taak om hem tegen te houden, en Bruce Wayne stelt een team samen van superhelden die de strijd aan moeten gaan met Superman om voor vrede te zorgen. Maar als de machtigste mensen van de planeet met elkaar vechten, kan de wereld het dan wel overleven…?

De meeste superheldenfilms zijn gebaseerd op stripboeken, maar dat geldt niet voor Injustice. Dat vindt zijn oorsprong namelijk in een computerspel, dat overigens dezelfde naam draagt. De franchise bestaat momenteel uit twee games: Injustice: Gods Among Us uit 2013 en Injustice 2 uit 2017. NetherRealm Studios, onderdeel van Warner Bros. Interactive Entertainment, is de ontwikkelaar achter de spellen.

Komt Injustice op Netflix?

Komt Injustice op Netflix? Voorlopig in ieder geval niet! De superheldenfilm ging behoorlijk recentelijk, op 19 oktober namelijk, in première in de Nederlandse bioscopen, en het is Pathé Thuis dat de rechten binnengesleept heeft. Zolang Injustice op Pathé Thuis te zien is, lijkt het ondenkbaar dat het ‘animatiefestijn’ ook op weg is naar Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Injustice toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?