Laatste nieuws over Netflix

Geen Iron Fist seizoen 3 op Netflix

Iron Fist krijgt geen seizoen 3 bij Netflix. Het is gedaan met de Marvel-serie. Iron Fist verscheen als vierde Defender met een eigen serie op Netflix, na eerder Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage en is nu de eerste serie die gecanceld is door Netflix. Niet veel na de annulering van Iron Fist, was het ook klaar voor Luke Cage.

Iron Fist

In Iron Fist draait het om Danny Rand. Na vijftien jaar afwezigheid keert hij plots terug in New York. Niemand ging er nog vanuit dat Danny ooit nog terug zou keren naar New York, aangezien hij vijftien jaar terug betrokken was bij een vliegtuigongeluk. New York is echter niet meer de stad die hij kende en er staat ook een onaangename verrassing op hem te wachten.

Danny Rand wordt allesbehalve met open armen ontvangen. Het zijn zijn voormalig jeugdvrienden Ward en Joy die inmiddels de dienst uitmaken. Danny’s terugkeer verloopt dan ook zeker niet zoals hij had verwacht.

Geen Iron Fist seizoen 3 op Netflix

Komt Iron Fist seizoen 3 op Netflix? Helaas hebben Netflix en Marvel op 13 oktober bekendgemaakt dat het klaar is voor Iron Fist. Het is de eerste Marvel-serie op de streamingdienst die gecanceld is.

Toch kunnen we de komende tijd nog met genoeg nieuwe Marvel-seizoenen aan de slag. Zo is al duidelijk dat onder meer Daredevil en Jessica Jones voorzien worden van een nieuw seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Iron Fist seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?