Laatste nieuws over Netflix

Komt James Bond binnenkort op Netflix?

De James Bond reeks wordt door veel fans nog altijd graag bekeken, maar helaas kan dat niet op Netflix. De streamingdienst heeft de films van James Bond niet in zijn aanbod omdat het simpelweg de rechten ervoor niet heeft. Het is maar zeer de vraag of dat in de toekomst gaat veranderen.

007

James Bond is sinds zijn eerste film in 1962 een groot succes te noemen. De films zijn gebaseerd op de verhalen van de Britse schrijver Ian Fleming. In de films volgen we James Bond, codenaam 007, een geheim agent die in dienst is van de MI6 van het Verenigd Koninkrijk. Het is zijn werk om raadselachtige moorden te onderzoeken. Dat brengt hem echter regelmatig in zeer actievolle situaties. In totaal zijn er 24 James Bond films verschenen. De rollen daarvan zijn in de loop der jaren vertegenwoordigt door Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig.

Komt James Bond binnenkort op Netflix?

Het is zeer de vraag of Netflix er ooit in slaagt om de rechten van James Bond binnen te harken. De films zijn tenslotte mateloos populair, waardoor er veel kapers op de kust liggen. Medio 2017 werd dan ook bekend dat Apple en Amazon vooral zouden strijden om de film- en distributierechten voor James Bond.

Mocht één van die partijen er daadwerkelijk in slagen om de rechten te verkrijgen, dan lijkt James Bond op Netflix volledig uitgesloten te zijn. Tot die tijd mogen we echter hoop houden. In Nederland gaan de rechten van James Bond de laatste jaren naar RTL, alle Bond-films hebben daardoor ook een maand op Videoland gestaan. Daar zou in de toekomst verandering in kunnen komen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is of James Bond toch op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?