Laatste nieuws over Netflix

Komt Jett op Netflix?

Komt Jett op Netflix? De Amerikaanse actie misdaadserie Jett verscheen in de zomer van 2019 op Cinemax. Rollen zijn er voor onder meer Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en de Nederlandse actrice Gaite Jansen. Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Jett.

Jett

Jett is een nieuwe misdaadserie waarin de hoofdrol is weggelegd voor The Haunting of Hill House-actrice Carla Gugino. Als Daisy ‘Jett’ Kowalski is ze een meesterdief. Nadat ze even in de gevangenis heeft gezeten, is ze nog altijd erg populair. Ze wordt door criminelen ingeschakeld om de lastige klusjes op te knappen. Het duurt dan ook niet lang voordat ze opnieuw aan de slag gaat met haar criminele klusjes.

Komt Jett op Netflix?

Komt Jett op Netflix? In Nederland lijken we op Netflix niet snel aan de slag te kunnen met Jett. Het is namelijk Ziggo dat de uitzendrechten van de serie heeft aangekocht. Vanaf 1 november is het eerste seizoen van Jett te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen bestaat uit negen afleveringen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Jett toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?