Laatste nieuws over Netflix

Komt John Wick: Chapter 4 op Netflix?

Komt John Wick: Chapter 4 op Netflix? De actiefilm met Keanu Reeves in de hoofdrol verschijnt op 23 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen, maar schiet (ex-)huurmoordenaar John Wick zich daarna ook een weg naar Netflix?

John Wick: Chapter 4

In John Wick: Chapter 4 neemt John Wick het volgens de makers van de film het op tegen zijn dodelijkste tegenstanders tot nu toe! JW4 is vanzelfsprekend het vierde deel in de John Wick-franchise en de prijs op het hoofd van de voormalige huurmoordenaar wordt hoger en hoger. The High Table (een exclusieve organisatie bestaande uit de meest koelbloedige killers) wil hem koste wat kost dood hebben, en het internationale moordenaarsgilde veroorzaakt dit keer zelfs een internationale oorlog! Om zijn vrijheid terug te winnen moet John Wick het opnemen tegen een geheel nieuwe vijand (Bill Skarsgård, clown It dus), die machtige allianties heeft over de hele wereld én krachten die ervoor zorgen dat oude vrienden in vijanden veranderen…

Komt John Wick: Chapter 4 naar Netflix?

Komt John Wick: Chapter 4 naar Netflix? Dat is de hamvraag die we in dit artikel willen beantwoorden. Het antwoord is jammer genoeg niet eenduidig. De kans is namelijk groot dat het vierde deel van John Wick zich op termijn richting Netflix beweegt, maar dat is nog niet met zekerheid te zeggen. De kans is echter bijzonder groot, omdat de eerste drie films óók al een tijdje via de streamingdienst zijn te bekijken. Dat pad wordt hoogstwaarschijnlijk gevolgd door de nieuwe ‘John Wick’, maar hoe de deal tussen productiemaatschappij Lionsgate en Netflix er precies uitziet valt niet te zeggen.

De vraag ‘komt John Wick: Chapter 4 naar Netflix?’ kunnen we dus niet voor de volle 100 procent beantwoorden, maar wat we wél weten is dat de film sowieso in de catalogus van Pathé Thuis komt te staan. Heb jij geen geduld en ben je niet bereid om op de streamingdienst te wachten, check Pathé Thuis dan over een aantal maandjes, waarschijnlijk aan het begin van de zomer!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als John Wick: Chapter 4 toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?