Laatste nieuws over Netflix

Komt Katy Keene op Netflix?

Komt Katy Keene op Netflix? Roberto Aguirre-Sacasa en Michael Grassi, eerder al verantwoordelijk voor Riverdale, werken aan een nieuwe dramaserie genaamd Katy Keene. Het gaat om een spin-off van Riverdale die gelanceerd wordt bij The CW. Maar de grote vraag is, mogen we Katy Keene in de toekomst ook op Netflix verwachten?

Katy Keene

Katy Keene is een opkomende Amerikaanse musical komediedramaserie. In de spin-off van Riverdale is de hoofdrol voor Lucy Hale. Ze speelt Katy Keene, een fashion legend-to-be. Ook maakt singer-songrwriter Josie McCoy haar opwachting in de reeks. Samen met hun vrienden proberen ze hun dromen in New York City waar te maken. We volgen hun hoogte- en dieptepunten terwijl ze maar één doel hebben: in de spotlight staan.

Komt Katy Keene op Netflix?

Komt Katy Keene op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekend gemaakt over Katy Keene op Netflix. De serie wordt in de Verenigde Staten uitgezonden bij The CW, maar of de reeks ook op Netflix in Nederland komt is nog onduidelijk.

Het is afwachten of Netflix erin slaagt om de streamingrechten aan te kopen. Alleen in dat geval kunnen we in Nederland spoedig aan de slag met de serie. Ook is het in dat geval de vraag of Netflix de afleveringen net zo snel mag toevoegen als bij Riverdale.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is of en wanneer Katy Keene op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?