Laatste nieuws over Netflix

Komt Killer Siblings op Netflix?

Komt Killer Siblings op Netflix? True crime-documentaires doen het de laatste jaren goed op Netflix. De grote vraag is dan ook of we binnenkort ook Killer Siblings in het aanbod van de streamingdienst mogen verwachten. Voor wie al enigszins uitkeek naar de true crime-documentaire op Netflix, hebben we slechts nieuws. Voor nu wijst niets erop dat de serie snel naar Netflix komt. In Nederland is hij wel te bekijken via Ziggo Movies & Series.

True crime-documentaire
De true crime-documentaire Killer Siblings vertelt bizarre verhalen. We komen erachter hoe moordende broers en zussen berucht zijn geworden voor vreselijke misdaden. Daarvoor worden we meegenomen naar interviews met mensen die dicht bij de daders stonden.

Komt Killer Siblings op Netflix?

Killer Siblings werd als eerste uitgezonden bij de Amerikaanse true crime-zender Oxygen. Nadat het seizoen daar eind 2019 was uitgezonden, was het enige tijd stil rondom de documentaire-reeks. Inmiddels weten we dat Killer Siblings vanaf 13 augustus bij Ziggo Movies & Series te bekijken is.

Daardoor is de kans klein dat Killer Siblings in de toekomst nog te bekijken is op Netflix. De rechten zijn voor nu tenslotte aangekocht door Ziggo. Pas wanneer de rechten daar zijn verlopen, maakt Netflix opnieuw kans om de rechten aan te kopen. Voor nu wijst echter niets erop dat dat snel gebeurt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Killer Siblings toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?