Laatste nieuws over Netflix

Komt La Brea op Netflix?

Komt de serie La Brea op Netflix? De spannende dramaserie past in de lijn van reeksen zoals Manifest en Lost, waar al een tweede seizoen van onderweg is. Maar kunnen we binnenkort ook op Netflix genieten van La Brea?

Gigantische sinkhole splijt Los Angeles in tweeën

La Brea start met een gigantische natuurramp. Een gigantische sinkhole zet Los Angeles volledig op zijn kop. Het zinkgat zorgt ervoor dat de Amerikaanse stad in tweeën wordt gescheurd. En families worden letterlijk uit elkaar gerukt. We volgen in La Brea een gezin van vier, waarbij de moeder en zoon naar een vreemde prehistorische wereld zijn gestuurd. Hoe zijn ze hier beland en belangrijker… hoe komen ze weer thuis?

La Brea: opvolger Manifest en Lost

De serie La Brea heeft dan ook veel weg van andere series op Netflix. Manifest is daar het beste voorbeeld van. Een vliegtuig vol passagiers is vijf jaar van de radar en duikt opeens weer op. Terwijl de inzittenden denken dat het maar een paar minuten geleden is. En een ander bekend voorbeeld is Lost. Hier stort een vliegtuig op een eiland neer. Waar de inzittenden eerst denken dat het een onbewoond eiland is, blijkt al snel dat er veel meer aan de hand is.

Komt La Brea op Netflix?

Komt La Brea op Netflix? En zal de serie in zijn geheel te zien zijn op de streamingdienst? De serie La Brea is van NBC en dat biedt de mogelijkheid dat La Brea in de toekomst te zien zal zijn op Netflix. De streamingdienst sloot met NBC namelijk al eerder deals voor The Blacklist, Grimm, Brooklyn Nine-Nine, Superstore en recent voor Chicago Fire en Chicago Med.

Op dit moment is het nog niet bekend of La Brea op Netflix verschijnt. De serie komt in het najaar van 2022 eerst op Net5. Er is inmiddels ook al een tweede seizoen onderweg, dus La Brea zal nog even doorgaan. Mocht Netflix de rechten aangekocht hebben voor La Brea, dan maken we hier uiteraard gelijk melding van.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?