Laatste nieuws over Netflix

Komt Legacies seizoen 1 op Netflix?

Komt Legacies seizoen 1 op Netflix? Legacies is een nieuwe spin-off van The Vampire Diaries die wordt uitgezonden bij The CW. Vanwege de samenwerking die de streamingdienst heeft met het Amerikaanse netwerk wordt verwacht dat ook Legacies bij Netflix te bekijken zal zijn. Daarover is tot op heden echter nog geen officiële uitspraak gedaan.

Legacies

Legacies is een gloednieuwe spin-off van The Vampire Diaries. De hoofdserie was eerder natuurlijk mateloos populair en ook spin-off The Originals doet het goed. In Legacies draait het om Hope Mikaelson, de dochter van Klaus en Hayley, en de dochters van Alaric: Lizzie en Josie. De nieuwe generatie jongeren bezoeken The Salvatore School for the Young and Gifted, opgezet door Stefan en Damon. Lukt het de jonge heksen, weerwolven en vampieren om net zulke helden te worden als hun voorgangers?

Komt Legacies seizoen 1 op Netflix?

Legacies gaat op 25 oktober van start bij The CW. Vanaf die dag verschijnt iedere donderdag een nieuwe aflevering van de serie. Opmerkelijk genoeg zijn er echter nog geen uitspraken gedaan over of we Legacies ook op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst heeft een deal met The CW voor bepaalde series, waardoor we onder meer razendsnel kunnen kijken naar nieuwe afleveringen van Riverdale.

Het is echter nog de vraag of Netflix er ook in slaagt om Legacies naar Nederland te halen. Mocht een dergelijke deal als bij Riverdale plaatsvinden, dan kunnen we zeer waarschijnlijk iedere vrijdag aan de slag met nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen telt 22 episodes. Het blijft echter afwachten of we de serie ook bij Netflix kunnen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Legacies seizoen 1 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?