Laatste nieuws over Netflix

Komt Locked Down op Netflix?

Komt Locked Down op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Locked Down. De Amerikaanse romantische komediefilm is recent verschenen en is inmiddels te bekijken via Pathe Thuis. Gezien de film echter afkomstig is van HBO Max, lijkt de kans klein dat de film ooit naar Netflix komt.

Misdaadkomedie

In Locked Down zijn de hoofdrollen voor Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Dulé Hill en Ben Kingsley. Het gaat om een misdaadkomediefilm waarin het draait om twee mensen genaamd Linda en Paxton die op het punt staan uit elkaar te gaan op het moment dat een lockdown wordt afgekondigd. Ze besluiten de aankomende dagen met elkaar door te brengen. Als de dagen toch saaier zijn dan ze gedacht hadden, krijgen ze het idee om een warenhuis te overvallen.

Komt Locked Down op Netflix?

Komt Locked Down op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie al uitkijkt naar de release van Locked Down. Het ziet er namelijk niet naar uit dat de film snel naar Netflix komt. De film is afkomstig van HBO Max, in de Verenigde Staten een grote concurrent van Netflix. De kans is dan ook klein dat HBO ervoor kiest om zijn content in Nederland onder te brengen bij Netflix.

In plaats daarvan kunnen we in Nederland wel op een andere manier aan de slag met de film. De misdaadkomedie Locked Down is namelijk te bekijken via Pathe Thuis.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Locked Down toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?