Laatste nieuws over Netflix

Komt Lost in Space seizoen 4 op Netflix?

Komt Lost in Space seizoen 4 op Netflix? De scif-fi serie over de familie Robinson heeft drie seizoenen achter de rug op de streamingdienst en is na ieder seizoen zeer goed gewaardeerd. Toch is er slecht nieuws over een mogelijk vervolg, want een vierde seizoen van Lost in Space valt niet te verwachten. Niet op Netflix en ook niet via een andere partij. De reden daarvoor is vrij helder.

Reboot van de jaren’60

Lost in Space is één van de eerste grote televisieseries in de Verenigde Staten. In de jaren’60 kwamen er drie seizoenen uit over het verhaal in de ruimte. Leven op aarde is niet meer mogelijk en zo vertrekt de familie Robinson op reis om andere planeten te koloniseren. De reis verloopt alleen niet goed, want het ruimteschip raakt uit koers. Zo komt de familie heel ergens anders terecht dan de bedoeling was en ontstaat een waanzinnig avontuur.

Komt er een Lost in Space seizoen 4 op Netflix?

De originele serie van Lost in Space liep van 1965 tot en met 1968 en telde liefst 83 afleveringen. De reboot bevat opnieuw drie seizoenen, maar het verhaal wordt wel in veel minder afleveringen verteld. Komt er dan ook een vierde seizoen van Lost in Space? Nee. De makers en Netflix lieten al voor de verlenging voor een derde seizoen weten dat het daarbij zal blijven. Seizoen 4 van Lost in Space komt dan ook niet op Netflix.

Altijd als trilogie bedoeld

Dit heeft maker Zack Estrin laten weten nadat Netflix aankondigde een punt achter de serie te zetten. “Ik zag het verhaal vanaf het begin al als een trilogie.” Daarmee is de originele serie eer aan gedaan en zijn er geen nieuwe verhalen bedacht om de serie te rekken. De reis van de familie Robinson is na drie seizoen voorbij en er zullen nieuwe ruimteverhalen moeten komen als opvolger.

Lost in Space leuk? Kijk dan deze series!

Op Netflix zijn die er met onder meer Another Life, Nightflyers, Away en de komische serie Space Force. Ook zijn er diverse Star Trek-reeksen te zien op de streamingdienst. Lost in Space seizoen 4 komt in ieder geval niet op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?