Laatste nieuws over Netflix

Komt Making a Murderer seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Making a Murderer seizoen 3 op Netflix? In navolging van het eerste seizoen in 2015, bracht Netflix drie jaar later een vervolg uit. Daarmee is de zaak van Steven Avery en Brendan Dassey recent voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Toch is het niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog een vervolg komt wanneer zich nieuwe ontwikkelingen voordoen in de zaak. Zelf heeft Netflix echter nog niets bevestigd over een mogelijk derde seizoen van Making a Murderer.

Steven Avery en Brendan Dassey

Making a Murderer vertelt het verhaal van Steven Avery. De Netflix Original documentaire geeft ons een kijkje in de bizarre zaak, waarin Avery werd beschuldigd en veroordeeld voor de moord op Theresa Halbach. Veel kijkers kregen het idee dat Avery er was ingeluisd door de politie uit Wisconsin. Het was hem namelijk al eens overkomen dat hij achttien jaar in de cel had gezeten, maar werd vrijgelaten omdat hij onschuldig bleek aan de verkrachting van Penny Ann Beernsten.

Werd Averty daarom aangewezen als schuldige voor de moord op Halbach? Seizoen 2 geeft antwoorden op veel vragen waar we mee achterbleven en laat de ontwikkelingen zien die de afgelopen jaren zijn geweest rondom de zaak van Avery

Wanneer komt Making a Murderer seizoen 3 op Netflix?

Komt Making a Murderer seizoen 3 op Netflix? Of er een derde seizoen zal komen van Making a Murderer is nog niet bekend. Lange tijd was het echter ook niet duidelijk of er een tweede seizoen zou komen.

Het zal ongetwijfeld afhankelijk zijn van de verdere ontwikkelingen in de zaak of er nog een vervolg zal komen. Gezien Avery en Dassey nog steeds vastzitten, zou het verhaal altijd nog vervolgd kunnen worden. Op dit moment zijn daar echter nog geen uitspraken over te doen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Making a Murderer seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?