Laatste nieuws over Netflix

Komt Man in Room 301 op Netflix?

Komt Man in Room 301 op Netflix? Met Man in Room 301 heeft NPO een nieuwe Finse thrillerserie te pakken. Maar mogen we de Scandinavische reeks binnenkort ook op Netflix verwachten? Voor nu ziet het er helaas niet naar uit dat de serie spoedig naar de streamingdienst komt.

Familiedrama

Man in Room 301 neemt ons mee naar het jaar 2007. We volgen de familie Kurtti die tijdens een vakantie te maken krijgen met een afschuwelijke tragedie. Hun zoontje Tommi van twee jaar wordt vermoord door een pistoolschot. De dader lijkt de twaalfjarige Elias te zijn. Twaalf jaar later houden ze iemand gevangen in hun resort waarvan zij denken dat het Elias is.

Komt Man in Room 301 op Netflix?

Komt Man in Room 301 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat de Finse thrillerserie Man in Room 301 spoedig naar Netflix komt. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Plus en wordt later ook uitgezonden op NPO 3.

Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, maakt Netflix kans op het aankopen van de rechten. Op dat moment is het echter nog maar de vraag of de streamingdienst dat wel wil. Ondertussen aan de slag met andere Scandinavische series? Denk eens aan Karppi of Sorjonen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Man in Room 301 toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?