Laatste nieuws over Netflix

Komt Maniac seizoen 2 op Netflix?

Komt Maniac seizoen 2 op Netflix? Nog voordat het eerste seizoen van Maniac op Netflix was verschenen, werd er hier en daar al gespeculeerd over een tweede seizoen. Toch is het nog niet duidelijk of er ook een tweede seizoen van Maniac komt bij Netflix. Voor nu lijken er best wat obstakels op de weg te zijn voor een mogelijk tweede seizoen.

Maniac

In Maniac draait het om Annie Landsberg (Emma Stone), een jonge vrouw bij wie van alles misgaat. Als ze besluit om hulp te zoeken, komt ze bij een controversiële dokter (Justin Theroux) terecht. In die praktijk loopt ze Owen Milgrim (Jonah Hill) tegen het lijf. Hij heeft last van schizofrenie. Annie en Owen komen er echter al snel achter dat ze een speciale band hebben.

Komt Maniac seizoen 2 op Netflix?

Of Maniac seizoen 2 er op Netflix komt is maar zeer de vraag. Het blijkt namelijk een flinke uitdaging te zijn om de agenda’s van Jonah Hill en Emma Stone met elkaar af te stemmen. Mocht er een tweede seizoen komen, dan moeten hun agenda’s opnieuw op elkaar worden afgestemd. Hill en Stone willen overigens wel dolgraag met elkaar samenspelen. Jaren geleden acteerden ze al samen in Superbad en dat succes droeg er mede aan bij dat ze samen in Maniac wilden spelen.

Dat is echter nog niet alles. Ook Cary Fukunaga, de director van Maniac, lijkt weleens voor problemen te kunnen zorgen. Hij geeft de voorkeur aan limited-run series en stand-alone films boven meerdere seizoenen en vervolgen. Zo was hij al eens betrokken bij het eerste seizoen van True Detective voor HBO en besloot hij daar voor het tweede seizoen niet voor terug te keren. Er zijn dan ook aardig wat obstakels die eerst uit de weg geruimd moeten worden mocht er een Maniac seizoen 2 komen. Zodra daar meer over bekend is, vullen we dit bericht aan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Maniac seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?