Laatste nieuws over Netflix

Komt Misfit: The Switch op Netflix?

Komt Misfit: The Switch op Netflix? De Nederlandse komedie is vanaf woensdag 5 oktober 2022 te zien in de bioscopen, maar komt hij daarna ook beschikbaar op Netflix? En zo ja, wanneer dan precies?

Grote wisseltruc (Switch)

In Misfit: The Switch maakt Noah (Stefania Liberakakis) de switch (ha-ha) van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland (een middelbare school) mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze echter een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee gelijk van school? Alles lijkt van een leien dakje te gaan, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld… Lukt het haar ondanks haar grote geheim een ‘Misfit-squad‘ te vinden, om alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Misfit, Misfit en nog meer Misfit

Misfit is inmiddels verworden tot een heuse franchise. Het begon allemaal met de eerste Misfit-film, die in 2017 afkwam. Het vervolg heette Misfit 2 en daarna kregen we ook nog eens te maken met Misfit 3: De Finale. Daarna kwam er ook nog eens een serie uit: Misfit, in 2021. Misfit: The Switch is dus film numero vier.

Komt Misfit: The Switch naar Netflix?

Komt Misfit: The Switch naar Netflix? Dat wil jij natuurlijk weten! En we hebben goed nieuws voor je, want (bijna) met honderd procent zekerheid kunnen we een positief antwoord geven op die vraag. Alle voorgaande delen, inclusief de serie, maken immers onderdeel uit van de catalogus van de streamingdienst. En dus lijken we te maken te hebben met een simpele optelsom.

De vraag wanneer Misfit: The Switch precies naar Netflix komt, is echter nog niet te beantwoorden. Althans, Pathé Thuis krijgt in ieder geval eerder de beschikking over de vierde Misfit-film. Dat zal hoogstwaarschijnlijk ergens in de beginmaanden van 2023 zijn. Dus als jij haast hebt: wacht niet op Netflix, maar hou Pathé Thuis in de gaten!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Misfit: The Switch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?