Laatste nieuws over Netflix

Komt Mortal Kombat op Netflix?

Komt Mortal Kombat op Netflix? Het lijkt er op dit moment niet op dat Vanquish op korte termijn naar Netflix komt. De actiefilm is sinds kort namelijk te bekijken bij Pathé Thuis. Zolang de film daar te bekijken is, is de kans vrijwel nihil dat hij snel naar Netflix komt.

Bovennatuurlijke oorlog

Mortal Kombat is vooral bekend uit de gamingwereld en vertelt het verhaal van Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, die betrokken raakt bij een bovennatuurlijke oorlog die al decennialang woedt; deze clash gaat tussen twee lang geleden overleden ninja-clans. Young raakt vervolgens, samen met verschillende anderen, verwikkeld in een vechttoernooi dat georganiseerd wordt door Raiden. Onder hen bevinden zich onder anderen Sonya Blade en Jax, die een mysterieuze band met Young delen in de vorm van mysterieuze moedervlekken.

Komt Mortal Kombat op Netflix?

Komt Mortal Kombat op Netflix? Mortal Kombat ging in de Verenigde Staten eind april 2021 gereleaset, maar in Nederland moesten we een maandje langer wachten op de première. Inmiddels is hij hier echter ook ‘gewoon’ beschikbaar! Het is namelijk Pathé Thuis dat erin geslaagd is om de rechten van de film aan te kopen. Sinds eind mei 2021 is de film dan ook daar te bewonderen. Zolang de rechten in handen zijn van Pathé Thuis, ziet het er niet naar uit dat de film snel naar Netflix komt…

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Mortal Kombat toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?